Una de les festes que ens agrada més celebrar a l'escola, és el Nadal. Aquesta festivitat plena d'il.lusió convida a portar a terme unes activitats del tot entranyables, que tan els pares com els alumnes esperen amb molta il.lusió.

Els més petits fan una cantada de nadales a la nostra sala polivalent. També surten a cantar als avis de l'asil Sant Josep que estan molt contents i agraïts amb la seva actuació. 

Els nens i nenes de Cicle Inicial, també preparen una bona festa. 1r fa una petita representació “El conte del carter de Nadal”, acompanyat d’unes Nadales, i 2n també fan una cantada de Nadales a la sala polivalent.

Els nens i nenes de 3r i 4rt  cada dos anys fan el Pessebre Vivent, és un acte molt bonic obert a tot el poble. Per unes hores el pati de la nostra escola es converteix en un petit paisatge nadalenc i trobem escenes com: mercat, cor d’àngels, dimonis, portal de Betlem…

Els de 6è  treballen des de l’inici de curs per portar a terme l’obra dels Pastorets. Últimament fan la representació a Cal Ninyo, un petit teatre de Sant Boi. Acompanyen l’actuació els alumnes de 5è, interpretant unes Nadales.

Aquests alumnes, també ens fan gaudir amb les seves Nadales cantades a la plaça de la Vila, juntament amb d'altres alumnes d'escoles de Sant Boi.

Mestres i alumnes oferim aquests actes com a felicitació de Nadal a tota la Comunitat Educativa.


Vincles d'interèsTambé et pot interessar...
Calendari curs: 20-21

Calendari 20-21

Calendari escolar curs:20-21   Inici de curs 14 de setembre Adaptació P3  14 i 15 de setembre  Matí:10h-11:30h Tarda:15:40h-1...

llegir més »

LListat LLibres curs 2020-2021

llegir més »