Notícies

6 de gener de 2018

Ho hem tornat a fer !!!

En un dia tan especial com avui, només podem estar feliços per la feina ben feta i perquè una altre vegada l'AFA Vedruna ha aconseguit allò que feia uns mesos s'havia proposat, sortir pels carrers de Sant Boi lluint una carrossa espectacular i unes disfresses que no deixaven indiferent a ningú.

Aquest any hem tornat a repartir quilos de caramels als nostres veïns, i tant adults com nens ens han regalat somriures, paraules boniques i il·lusió. La veritat una nit emocionant i màgica per tothom.

Moltes gràcies a tots els participants, per la seva dedicació, i especialment a les nostres organitzadores que han aconseguit un gran èxit.

FELICITATS! 

 Us deixem l'enllaç d'algunes fotos que hem rebut fins al moment

FOTOS CAVALCADA 2017-2018

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 de gener de 2018

Un any més l'AFA Vedruna participa a la cavalcada de reis de Sant Boi, amb tota la il·lusió i les ganes que any rere any han demostrat tots els participants.

Estarem encantats de veure les cares de tots els nostres alumnes com criden vent fort dient "AQUEST ÉS EL MEU COLE!!!".

Nosaltres per les nostra part, repartirem caramels amb la mateixa alegria que aquells pels que van destinats.

Esperem que sigui una nit d'alegria i joia per tothom, i que la magia dels reis faci que es compleixin tots els vostres desitjos.

Feliç cavalcada de reis!!!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16 de desembre de 2017

Bona nit,

Un any més ens plau comunicar que l'Afa ha participat en el pessebre vivent d'una forma molt emotiva, creant il·lusió als més petits i donant de berenar a tots els alumnes participants a l'acte.

     

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

14 de desembre de 2017

Benvolgudes famílies,

Ens plau comunicar que el dissabte 16 de desembre de 2017 es celebrarà el Pessebre Vivent on participen els nens de Tercer i Quart.

En aquest pessebre es disposarà d'un patje reial perque tots els nens que vulguin puguin portar les seves cartes i demanar els seus desitjos.

Esperem que disfruteu molt, nosaltres ho farem!

 

 També et pot interessar...

Manifest Vedruna Catalunya

llegir més »

Calendari 2017-2018

Calendari 2017-2018 Inici de les classes 12 setembre  12-13 de setembre entrada progressiva de P-3 Finalització de les classes 22 de ju...

llegir més »