Renovació parcial

Benvolguts/des mares i pares:


M'adreço a vosaltres per comunicar-vos que aquest curs procedirem a l'elecció parcial dels membres dels diferents estaments educatius per a la nova constitució del CONSELL ESCOLAR.
L'entitat titular, Vedruna Catalunya Educació, comptarà amb la col·laboració d'una Comissió Electoral formada pels representants de tots els estaments de la Comunitat Educativa.
Exposat a les cartelleres podreu veure, a partir del dia 7 de novembre, el calendari electoral, així com també els cens de pares, mares o tutors que teniu dret a votar. El calendari de tot el procés electoral us l'envio adjunt a aquesta carta. Les reclamacions al respecte s'atendran fins el dia 12 de novembre.
Us animo i encoratjo a que presenteu la vostra candidatura com a representants del sector pares/mares al Consell Escolar. Hi ha 2 places que cal cobrir i que escollireu d'entre tots els pares/mares o tutors que es presentin. Les butlletes de presentació de candidatures les podeu recollir a la porteria de l'escola.
La votació serà el divendres 30 de novembre al local de l'AFA, dins l'horari que rebreu en la convocatòria corresponent.
Moltes gràcies.
Salutacions,


Laura Fernández Ramírez
Directora General

 


Sant Boi de Llobregat, 7 de novembre de 2018
ESCOLA VEDRUNA SANT BOI
Lluís Castells, 20
08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 640 03 18
vedrunasantboi@vedruna.cat
http://www.vedrunasantboi.cat


També et pot interessar...

Menú del mes

     

llegir més »

Beques MEC pel curs 2019-2020

Us informem que està obert el plaç per sol.licitar les beques pel curs 2019-2020 El termini finalitza:  26 de setembre del 2019 (CONVOCATÒRIA ...

llegir més »

Calendari 19-20

Calendari 2019-2020 Inici de les classes 12 setembre 12-13 de setembre entrada progressiva de P-3 Finalització de les classes 19 de jun...

llegir més »