Cavalcada de Reis

 

 

Per temes de seguretat, només podran participar aquells de vosaltres que us hàgiu apuntat prèviament.

Fins quan ens podem decidir?: Fins el 30 de Setembre.

Qui es pot apuntar?: Qualsevol família sòcia de l'AFA Vedruna. De fet, cada nen ha d'anar acompanyat d'un adult. Si no sou socis de l'AFA , us podeu apuntar, però haureu de pagar 3 € per assistent, i no podreu pujar a no ser que quedin places lliures.

Com ens podem apuntar?: O presencialment al despatx de l'AFA els dilluns o dimecres de 17 a 17:30h ,  enviant un mail a contacte@afavedruna.org  o omplint en formulari on-line.

Quines dades hem de facilitar?: Nom i Cognoms, edat i NIF de l'Adult i Nom , Cognoms i edat i curs de l'infant, telèfon  i email de contacte

Pujarem tots a la carrossa?: Només tenim 25 places lliures per anar a la carrossa, repartides entre els nens de P3 a 2n.

 Si finalment hi ha més nens que places realitzarem un sorteig per decidir  les 25 places de la carrossa , la resta podrem anar com a comitiva a peu.

 A partir de 3r , formarem part de la comitiva a peu, i no hi ha límit d'inscrits. Serà obligatori assistir a les reunions, i als treballs de muntatge de la carrossa.

 I a tots aquells que us apunteu us demanem que ajudeu amb les disfresses o altres tasques si us ho demanem , entre tots serà més divertit!!

 La primera reunió serà el 30 de Setembre a les 17:30, no podeu faltar!

 Animeu-vos i participeu!


També et pot interessar...

Manifest Vedruna Catalunya

llegir més »

Calendari 2017-2018

Calendari 2017-2018 Inici de les classes 12 setembre  12-13 de setembre entrada progressiva de P-3 Finalització de les classes 22 de ju...

llegir més »