Notícies

Jornada del C.Superior a les Pistes d'Atletisme

El passat divendres, dia 4 de maig, els alumnes del Cicle Superior vam anar a les Pistes d'atletisme Constantí Miranda. Vàrem realitzar quatre proves físiques (ens sentíem eufòrics i emocionats, ja que tindríem més nota a Educació Física).

La primera prova va ser: salt de llargada, que consistia en córrer una certa distància, saltar el més lluny possible i caure a un sorral (estàvem nerviosos, perquè era una prova difícil de superar).

A continuació, els alumnes ens vam dividir per categories: femenina i masculina. Primer, les noies van córrer 60 metres llisos, en els quals es van classificar les 4 primeres de cada grup. I es van fer les semifinals i la final. Quan les noies van acabar, va arribar el torn de la categoria masculina, la dinàmica va ser igual. Just a continuació, va començar la prova de 4x100 relleus, una prova cooperativa, on hi havia els grups dividits per curses on només el primer equip de cada cursa es classificava per a la final.

Quan vam acabar, vam enllaçar amb la resistència (una prova molt dura), on havíem de donar dues voltes a la pista (800 metres). Quan es van acabar totes les proves atlètiques, vàrem fer l'entrega de les medalles amb un pòdium i tot.  I finalment vàrem anar a dinar a un parc i jugar allà gaudint de temps lliure i del temps atmosfèric que, tot i plovisquejar unes tres vegades, ens va permetre aguantar el dia sense haver de tornar al col·le!!!

Fotos