Servei de MENJADOR

 

...I QUÈ DINEM AVUI????

 

  • Preu del tiquet diari: 8,10 € (alumnes fixes 8,00 €)
  • Els nens i nenes fixes al servei de menjador que no es quedin un dia, hauran de trucar abans de 2/4 de deu per anular l'encàrrec del seu dinar i poder fer l'abonament corresponent al rebut del mes següent.

 

Tenim novetats en la programació de menús:

 

Des de l'equip de I+D de l'empresa, encarregats dels diferents projectes com: la incorporació de noves receptes a la programació de menús; la no discriminació alimentària (que tots els comensals puguin menjar amb els seus companys sense que tenir una malaltia o al·lèrgia alimentària impliqui menjar diferent); la incorporació de productes de temporada; i l'elecció dels nostres proveïdors ("els quals són tots de la comarca per tal de potenciar així l'econòmia local”) per tant intentem donar als nostres alumnes i les seves famílies la máxima informació possible.

Per aquest motiu en la programació de menús d'aquest mes hem incorportat una novetat:  la programació de dietes setmanals. Pensem que aquesta informació serà molt útil per aquelles famílies que per circunstàcies el seu pediatre determini que el se nen/a, hagi de seguir una dieta astringent. Normalment les diestes per gastroenteritis són per tres dies, en aquesta programació podran seguir cada dia el menu de dieta que toca durant el mes.

Esperem que aquesta idea sigui ben rebuda per vosaltres.

 

 


Arxius d'interèsTambé et pot interessar...
Calendari Escolar 2018-2019

Calendari

Calendari 2018-2019   Inici de les classes 12 de setembre 12 i 13 de setembre entrada progressiva de P-3 Finalització de les classes 21...

llegir més »

Horari per emprovar roba

26 i 27 de juny: de 9 a 11h. 3 de juliol: de 16 a 18h 5 i 6 de setembre: de 9 a 11h

llegir més »

LListat dels llibres de text curs 18-19

Curs 2018-19

llegir més »