Empresa de CÀTERING

Càtering a càrrec de l´empresa 'El menú del petit'.

 

QUI SON?

EL MENÚ DEL PETIT (www.elmenudelpetit.es) és una empresa de càtering, familiar, jove i dinàmica, fruit d´una il·lusió per el treball ben fet i l´experiència acumulada durant anys pels seus fundadors.

Ubicats a Viladecans, disposen de les seves instal·lacions: oficines i cuina central (instal·lacions completament noves).

Els menús estan elaborats d´una manera especial per a que resultin atractius i els infants puguin gaudir i aprendre a l´hora del dinar. Per assolir tot això es basen en una dieta mediterrània, amb productes naturals (de proveïdors de la màxima garantia) intentant excloure al màxim tot tipus de precuinats.

La cuina central està dotada de la més alta tecnologia, d´aquesta manera poden optimitzar el temps de cocció i aprofitar al màxim totes les propietats dels aliments.

Elaboren menús per a qualsevol tipus de patologies.

La seva feina es centre en l´elaboració de menús infantils en edat escolar. És a dir, els seus clients són exclusivament centres d´educació infantil i primària i escoles bressol.

 

FINALITATS

  • Alimentació saludable: equilibrada variada i moderada. Aprendre a menjar de tot de forma sana en funció de les necessitats nutricionals dels infants. A l´escola els nens i nenes tenen un important desgast físic, en l´elaboració dels menús s´ha d´aconseguir poder reparar aquest desgast a la vegada que educar per una dieta equilibrada.
  • Educar en hàbits i valors: l´estona del migdia esdevé un moment important per treballar i practicar diferents hàbits (higiene, alimentaris, posturals,...) i valors de la vida quotidiana i de convivència.
  • Temps de descans i diversió: el menjador s´ha de convertir en un espai agradable i de bon ambient on els infants puguin desconnectar i gaudir plenament per poder així iniciar amb força les hores lectives de la tarda.

 

EQUIP HUMÀ

L´equip de EL MENÚ DEL PETIT està format per persones titulades i amb experiència dins del seu àmbit.

Compten amb cuineres experimentades que elaboren el menjar sota la supervisió dels responsables en dietètica i nutrició de l´empresa.

 

ON TREBALLEN

A més de portar els menús diaris a la nostra escola, també ho fan als següents centres de Sant Boi:

  • Col·legi Joan Bardina
  • Col·legi Sant Josep
  • Col·legi Santo Tomás
  • Escola Massallera
  • Escola Rafael Casanova
  • Escola Marianao
  • Escola Vicente Ferrer
  • Escola Benviure
  • Escola Bressol La Marta
  • Escola Bressol La Mercè
  • Escola Bressol La Susa
  • Escola Bressol Mimosa

 

PROCÈS DIARI

El procès que segueix cada dia el menjar és el següent:

  • El menjar és elaborat cada dia a les instal·lacions de EL MENÚ DEL PETIT a Viladecans.
  • Una furgoneta s´encarrega del seu repartiment. Cap a 1/4 d´una el menjar és a l'escola dins d'uns armaris que mantenen la temperatura.
  • A continuació el menjar calent es guarda a uns armaris 'calents' per continuar mantenint la temperatura mínima de 65º C, i els menjars freds passen a la nevera. 




També et pot interessar...

Manifest Vedruna Catalunya

llegir més »

Calendari 2017-2018

Calendari 2017-2018 Inici de les classes 12 setembre  12-13 de setembre entrada progressiva de P-3 Finalització de les classes 22 de ju...

llegir més »